Over mij

Online marketing blog

over-onlinemarketingomgeving

Het lijkt mij heel leuk om online marketing ontwikkeling, tips & tricks die in de praktijk naar voren komen met andere te delen en hierover te discussiëren. Grote partijen als Frankwatching, Marketingfacts en Dutch Cowboys zijn zeer interessante partijen die al veel schrijven over ontwikkelingen op de markt. Het is niet mijn insteek mij hiermee te vergelijken. Deze blog is vooral gericht op (junior) online marketeers en doe-het-zelf’ers die met online marketing aan de slag gaan. Er worden dus meer algemene opvattingen over online marketing ontwikkelingen en kennis gedaan.

Kennisdeling

De online marketing blog is puur ingericht als hobby. Het lijkt me leuk om kennis op te doen en te delen met anderen binnen specialisten binnen mijn vakgebied. Verder hoop ik te kunnen discussiëren over interessante topics en is het fantastisch als anderen via deze website hun kennis willen delen of ontwikkelingen uit de markt te communiceren. Hoewel ik een commerciële opleiding heb genoten, wil ik duidelijk opmerken dat deze blog echt bedoeld is om relevante kennis te delen.

Disciplines

Binnen deze online marketing blog wordt meer bekend over verschillende disciplines. Voorbeelden hiervan zijn zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine advertising (SEA), sociale media en affiliate -en display marketing. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan marktontwikkelingen en veranderingen vanuit zoekmachines. Bekijk hier het overzicht van de de onderwerpen en blogs.

Over mij

Tijdens mijn opleiding ben ik regelmatig in aanraking gekomen met online marketing en heb ik hierin ook een minor gevolgd. Mijn passie voor online marketing is tijdens mijn studie gegroeid en het is super dat ik hier nu verder mee aan de slag kan gaan.

Na mijn studie heb ik besloten een online marketing traineeship te volgen. Hierin heb ik verschillende disciplines op online marketing gebied gevolgd. Tevens ben ik werkzaam als (junior) online marketeer voor een online marketingbureau in Zaltbommel. Voor mij is het behalen van online resultaten het meest leuke onderdeel van mijn werkzaamheden.

Door het traineeship te volgen heb ik enkele Google en Bing cursussen gevolgd met daarbij behorende examens/certificaten. Daarnaast ben ik sinds juli/augustus 2017 in het bezit van de volgende certificaten:

– Google Fundamentals, analytics, Advanced Search, display, Shopping, Video en mobile advertising
– Bing Ads Accredited
– Hubspot Inbound Marketing
– Hubspot Inbound Sales

Vragen?

Ik sta open voor vragen en hoop daarmee te kunnen helpen. Neem daarom eens contact op als je vragen hebt. Je kunt ook hieronder reageren, dan zal ik zo snel mogelijk reageren. Ik vind het ook leuk om met mensen uit mijn vakgebied te netwerken, dus feel free to connect.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.